Magyar Sport Napja

Sportünnep a Magyar Sport Napján – gyere el és sportolj velünk!

Megannyi sportolási lehetőséget, egyesületet, klubot ismerhettek meg a Magyar Sport Napján, május 6-án. 1875-ben, ezen a napon rendezték az európai kontinens első szabadtéri sportversenyét a Magyar Atlétikai Club szervezésében és ennek tiszteletére minden évben ekkor ünnepeljük a Magyar Sport Napját.

Ünnepelhetnénk-e másként, mi, a Sportoló Nemzet közössége, mint sporttal, sportos programokkal? Hiszen az a célunk, hogy valamennyi gyermek és felnőtt számára elérhetőbbé tegyük rendszeres, szervezett keretek közötti formában a közösségi sportot.

Ebben partnereink a sportegyesületek is, amelyek megnyitják a kapuikat és programmal, sportági bemutatókkal várnak. Sportolók, edzők, szakemberek segítségével pillanthatsz bele egy-egy sportág kulisszatitkaiba és mindennapjaiba, örömeibe és nehézségeibe és akár ki is próbálhatod magad benne.

A nyílt és családi napokon, fesztiválokon mi is ott leszünk, hiszen a közösségi sport a természetes közegünk.

Hol találsz meg minket?

Budapesten, május 4-én, 10:00-14:00 óra között, a Budapesti Honvéd Sportegyesület Dózsa György úti sporttelepén, a BHSE-ben sportoló, 10-12 éves gyermekek játékos sportvetélkedőjén.

Győrben, május 6-án, a Vitál Judó Klubban, a Családi Sportágválasztó Napon.

Tatabányán, május 6-án, 16:00 – 19:00 óra között a Grosics Gyula Stadionban, ahol a Tatabányai SC 15 szakosztálya nyitja meg kapuit egy aktív délutánra.

Kaposváron, május 7-én, 9:00-18:00 óra között, ahol Kaposvári Sportközpont és Sportiskola 7 szakosztálya lesz a házigazda számos helyszínen, ahol lesz óvodás kosárlabda, 7 sportág váltó futóversenye, atlétika, birkózás, jégkorong, judo, röplabda és úszás.

Gyere el és sportolj velünk a Magyar Sport Napján! De ne feledd, maradj továbbra is mozgásban, mert érdemes! Kövesd Facebook-, vagy Instagram-oldalunkat, hogy mindig képben legyél, így inspirációt kaphatsz a sportoláshoz és közös bennünk, hogy Sport egy életen át!

Az egyesületeket, ahol a nyílt napokon kipróbálhattok számtalan sportot, sportágat, itt találjátok:

[table id=2 /]
Megszakítás