Legyél klubtag

Sikerrel zárult Magyarország történetének legnagyobb sporteseménye az Atlétikai Világbajnokság és ezzel együtt, jelenlegi formájában a Hősök Tere Program is véget ér. Büszkék vagyunk rátok, több, mint tizenötezren csatlakoztatok és kerestétek a sportos kihívásokat. Ott voltatok a lelátókon, Ti is hozzájárultatok ahhoz, hogy fantasztikus hangulatban versenyezhettek az atlétika legnagyobb sztárjai, köztük a magyarok is. Köszönjük nektek!

Bár a világbajnokság véget ért, reméljük a lendületetek még tart! A szurkolói klub létrejöttét az atlétikai világbajnokság inspirálta, ám ennek végével nem szeretnénk, ha megszűnne ez a fantasztikus közösség, ezért szeptemberben elindítjuk

a Sportoló Nemzet Programot,

amelynek célja, hogy továbbra is motiváltak és elkötelezettek maradjatok a mozgás felé. Ennek érdekében kialakítottunk számotokra egy kedvezményprogramot.

Ha rendszeresen mozogsz és klubtag vagy, akkor:

  • kedvezményesen vásárolhatsz belépőt számos sportlétesítménybe, például uszodákba
  • kedvezményesen vásárolhatsz jegyet egyes sporteseményekre
  • ingyenesen, vagy kedvezményesen vehetsz részt a Sportoló Nemzet Program eseményein 
  • elsőként tájékoztatunk az ingyenesen elérhető sporteseményekről is

Célunk a kedvezmények körét folyamatosan tovább bővíteni, hogy a mozgás élethosszig tartó program lehessen mindannyiunk számára.

A Sportoló Nemzet Programot Neked találtuk ki, ha továbbra is szeretnéd feszegetni a határaidat és keresed a sportos kihívásokat.

Mit kell tenned?

SZEREZD MEG A KEDVEZMÉNYEKRE JOGOSÍTÓ KLUBKÁRTYÁT EGYETLEN KATTINTÁSSAL!

Maradj mozgásban, mert érdemes!

Kedvezmények

Sportoló Nemzet partnerintézmények

Sportoló Nemzet partneresemények

Csatlakozz most a klubtagsághoz!

Megszakítás