Sportoló Nemzet

A mozgás létszükséglet.

A mozgás öröm.

Mi, magyarok sportnemzet vagyunk, eredményeink alapján a versenysportban a világ élmezőnyébe tartozunk és összetartozásunk egyik fontos alapja, hogy szurkolásban valamennyien világbajnokok vagyunk!

A sport nem csupán a testünk egészségéről szól, hanem számtalan értéket erősít bennünk. A közösség, az elszántság, a csapatmunka, a kitartás, a fegyelem mind olyan jellemzők, amelyek a sport által megélt tapasztalatok révén áthatják mindennapi életünket.

A Sportoló Nemzet Program célja, hogy valamennyi gyermek és felnőtt számára elérhetőbbé tegyük a mozgásformákat, több lehetőséget biztosítsunk, például kedvezményes belépőjegyekkel a sportlétesítményekbe. Szélesebbre tárjuk a sportegyesületek kapuit is, még több teret adva azoknak, akik szeretnek vagy szeretnének mozogni. Az a szándékunk, hogy mindenki megtalálja a hozzá legközelebbi edzőtermet, pályát, sportágat, így sem az idő, sem a távolság nem lehet akadály. 

A Sportoló Nemzet Program célja az élethosszig tartó mozgás ösztönzése. Inspiráló közösséget építünk, mert azt szeretnénk, hogy még többen tapasztalják meg a rendszeres sportolás örömét, a mozgás közvetlen és közvetett hasznait. A Sportoló Nemzet azok közössége, akik hisznek a sport erejében. 

Csatlakozz hozzánk, adjunk új lendületet a mindennapi sportolásnak, alakítsuk együtt a jövőt, amelyben a sport mindenki számára elérhető és hozzájárul az egészséghez, a fejlődéshez és egy összetartó közösség kialakulásához!

Csatlakozz most a klubtagsághoz!

Megszakítás