Sportolásról okosan

Sílesiklás Trunk Tomival – Kedvcsináló interjú a síelés alapjairól, 2. rész

Trunk Tomi, aki már évek óta a síelés szerelmese, most a sportágba mélyebben elmerülőknek kínál betekintést a fejlődés lehetőségeibe. Megosztja gondolatait a biztonsági szabályok fontosságáról és a síelés a kultúrájáról is, miközben bepillantást nyújt saját fejlődési útjába. Hasznos tanácsokkal látja el azokat, akik a síelési technikájuk finomítására törekszenek, legyen szó amatőr síelőkről vagy azokról, akik profi pályára lépnének.

Tovább olvasom »

Alpesi sí Trunk Tomival – Kedvcsináló interjú a síelés alapjairól, 1. rész

Trunk Tomi, a sportolás és különösen a síelés iránti szenvedélyével hódítja meg a hegyeket és a pályákat. A síelésig vezető útja kanyargós volt. A családi támogatás és a különböző sportágak iránti nyitottság vezette el a műanyag sípályáktól Ausztria hegyvidékeiig, ahol a síklubok és a versenyek világában találta meg igazi hivatását. A kétrészes interjú első felében Tomi beszél a síelés kihívásairól, a kezdők gyakori hibáiról, és arról, hogy milyen alapvető készségeket kell elsajátítaniuk az amatőr síelőknek.

Tovább olvasom »

„…sportolni kell!” – interjú Dr. Baji Balázzsal, 1. rész

A sport szerepe átalakulóban van Baji Balázs életében, aki szenzációs sportkarrierjét követően új motivációkat és célokat talált magának. A világbajnoki bronz- és Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutó jelenleg a Nemzeti Sportügynökség vezérigazgató-helyettese és a Héraklész Program vezetője, de emellett sok időt szentel az testmozgásra is. A vele készült kétrészes interjú első felében sportolási szokásairól, profi sportkarrierje állomásairól és személyes motivációja változásairól lesz szó.

Tovább olvasom »
Megszakítás