Kedvezményes belépés a 2024. évi Evezős Európa-bajnokságra

2024. április 25-e és 28-a között, Szegeden lesz 2024. évi Evezős Európa-bajnokság és Európai Olimpiai és Paralimpiai Kvalifikációs Regatta, amelyre a Sportoló Nemzet Klub tagjai jelentős kedvezménnyel válthatnak belépőjegyet.

 Idén március 16-án, a 32. gr. Széchenyi István emlékversennyel és 12. Nemzetközi Budapest Kupával indult az evezős szezon a Duna fővárosi szakaszán, ahol számos magyar érem is született. Ez minden bizonnyal kedvező start, hiszen kicsivel több, mint egy hónap múlva  már az Európa-bajnokságon szurkolhatunk a mieinknek.

A Szegedi Nemzeti Kajak-Kenu és Evezős Olimpiai Központban zajló esemény történelmi jelentőségű, mivel kontinensviadalt több mint ötven éve, olimpiai kvalifikációs versenyt pedig eddig még soha nem rendeztek Magyarországon. A párizsi olimpia előtti egyik legfontosabb versenyre több mint 30 ország 600 sportolója érkezik. Az Európa-bajnoki címek és az olimpiai kvóták mellett a hazai egyetemek nyolcasai először mérkőznek meg az Egyetemek Regattáján. Az EB társrendezvényeként  az Evezős Ergométeres Diákolimpiára is sor kerül.

A Sportoló Nemzet Klub tagjai 50 százalék kedvezménnyel vásárolhatják meg belépőjegyeiket.

Szurkoljunk együtt a magyaroknak az olimpiai szereplésért!

Megszakítás