Kedvezményes belépés a Rally Európa-bajnokság idei nyitófutamára, az V. Rally Hungary-ra

A Rally Európa-bajnokság idei szezonnyitó futama, a Rally Hungary április 12. és 14. között zajlik Veszprém központtal. A Sportoló Nemzet Klub tagjai 30 százalék kedvezménnyel látogathatják a rangos autósport-eseményt, amelyen lesz Sportoló Nemzet nézői pont is.

A Rally Európa-bajnokság szezonnyitó futama, a Rally Hungary immár ötödik alkalommal szerepel a hazánkban, a versenyzőknek 13 gyorsasági szakaszon összesen 197.40 km-t kell teljesíteni murvás pályán. Talán nem csak az autósport-rajongó Sportoló Nemzet klubtagoknak jó hír, hogy kedvezményesen látogathatják meg az V. Rally Hungary-t. Az eseményen lesz Sportoló Nemzet nézői pont is, amely vasárnap a Nagylőtéren található.

Pénteken, április 12-én Királyszentistvánon lesz a kvalifikáció és a shakedown, itt a csapatok és a versenyzők finomíthatják autóik beállítását, este pedig az igen látványos, szinkronpályás szuperspeciál, amelyen egyszerre két nyomvonalon haladnak majd a versenyzők.

Szombaton, április 13-án három pálya szerepel a menetrendben: Hegyesd, Kislőtér, Várpalota kétszer, míg vasárnap, április 14-én Iszkán, Tésen és a Nagylőtéren lesz látható – szintén kétszer – a mezőny.

Az eseményről itt olvashatók részletesebb információk.

Megszakítás